Semesterhälsning från Rhodos

Ja precis så. Efter att ha rest till Kreta, insett att ja man kan resa igen och det är lika härligt som alltid bokade jag en sista minuten resa. Priserna var galet bra, jag hade semester kvar, Älva går i förskolan och får vara ledig när hon vill och det fanns lediga rum på vårt favorithotell.

Så nu sitter jag här på Atlantca Aegean Blue på Rhodos och planerar att inte lämna stället på en vecka. Det är 30 grader i luften, inte ett moln, havet är ljummet och det är härlig lågsäsong. Och semester.

IMG_5668.jpeg

Vi har ett rum med egen pool vilket är superlyxigt. Så vi varvar den poolen med hotellets alla andra pooler och vattenland. Jag äter gyros till lunch och middag. Vi läser Bamse, spelar memory, samlar stenar på stranden och stressar inte ett enda dugg. Älva dricker litervis av slush och jag häller i mig frappe. Ibland är hon på barnklubb och då läser jag böcker och badar i havet. På kvällarna kollar vi på kvällsunderhållning tills Älva säger att hon behöver sova. Så somnar hon på 5 minuter och jag läser vidare eller kollar på en serie i sängen.

IMG_5669.jpeg

Ja ni hör det här är semester deluxe. Långt bort från de där 8 grader i juli, fleecetröja och granskog. Jag kommer hädanefter alltid försöka åka till Medelhavet i september!

Och för er som undrar. Innan vi reste gjorde både jag och Älva covid-19-test och det fick vi också göra när vi landade så vi är helt säkra på att vi inte drar runt på smitta.