Höstlistan 2020

Listor är alltid listor och det gillas! Här kommer årets härliga höstlista med inspiration från Annika och Lisa.

pumpan.jpg

Känner du dig klar med sommaren?

I slutet av augusti var ju sjukt besviken på sommaren 2020 och kände mig inte alls klar. Jag kände att jag blev snuvad på allt det där jag längtat efter med sol, värme och lata dagar. Det var för mycket kyla, granskog och deppighet helt enkelt. Men sedan fick jag en jobbvecka på Kreta och så tog jag och Älva en sista minuten-resa till Rhodos. Och ja nu har jag fått min dos av sol, hav och värme och kan välkomna hösten.

IMG_5668.jpeg

Hur såg din höst ut för ett år sedan?

För exakt ett år sedan (på dagen!) gjorde jag min stora dröm resa till Boston. Det var mindre höst än vad jag hade trott( mer 28 grader och strålande sol) men en sådan perfekt resa på all vis. Jag fick se hela Boston, åka båt till Cape Cod och såg en val, var på baseball, höstmarknad, strosade runt kring Harvard och ja det var så himla bra att jag var på väg att boka en till resa dit på studs. Jag gjorde också en jobbresa till Turkiet i oktober och en weekend till Vilnius under hösten.

Jag och Älva var på Gröna Lunds Halloweensfirande och det känns väldigt långt borta nu.

3D7EFD87-F27C-418A-8E6A-11E8DA296FE0.jpeg
capecod1.jpg
IMG_7509.jpeg


Hur såg din höst ut för 5 år sedan?

Älva var bara ett par månader och jag mös väl mest runt med barnvagn i sjöstan och hade sömnbrist. Vi åkte till Kos i september för en veckas sol och bad och Aramis fick prova barnklubb för första gången i sitt liv. Och älskade det såklart. Kolla vad liten hon var och så himla gosig.

IMG_0147.JPG


Vad var bäst och sämst med sommaren?

Bäst var alla hotellpärlor vi hittade runt om i Sverige. Det finns mycket fint om man letar. Sämst var vädret. Såklart. Och coronan som gjorde att man själv inte fick välja var man skulle spendera sin sommaren. Därför åkte alla till typ samma platser och det var inte så härligt att trängas i Gränna en dag i juli kring polkagrisar. Planen var ju Thailand för vår del men det blev inget av med det.

hooks_herrgard_lage.jpg
sago3.jpg
suthepmunk.jpg

Vad för kultur har du tänkt konsumera i höst?

Det känns som 2020 blev året utan kultur. Inställda konserter, stänga museum och ja nu när biograferna har öppnat igen kanske man kan få till en bio innan året är slut.

A3A8D2F4-5CAB-48D7-BAC3-6789168444BB.jpeg

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?

Jag tror träningskläder om detta jobba-hemma fortsätter. Men hoppas på höga platåboots, vid blommig klänning, vida byxor och polotröjor. Vill shoppa allt jag ser i butikerna men till vilken nytta när jag knappt träffar en människa? Lite som detta nedan; vill gärna se t som Ebba i klädval i höst men verkligheten är väl mer den åt höger.

Kommer du boka en utlandsresa i höst?

Ja kanske? Tror nog det kanske blir någon mer jobbresa, jag hoppas på en weekendresa till England som jag alltid gör i december. Annars är jag väldigt sugen på Gotland där jag faktiskt aldrig varit.

boston1.jpg

Vad är dina mål i höst och vad ser du fram emot?

Mina mål denna höst är att fortsätta mina promenader i ur och skur. Att försöka njuta av en vardag som kommer bli väldigt mycket vardag. Jag ser fram emot middag med vänner. Se bra filmer. Läsa böcker. Jobba. Och jag hoppas så himla mycket att pandemin går åt rätt håll - att vi kan se en ljusning.

IMG_8170.jpeg