Tankar från veckan - höstlov till att räkna steg

Detta inlägg skulle egentligen publicerats igår söndag men nu blev det måndag och det går säkert bra det med.

Höstlov

Det här med höstlov är ju härligt men det kräver också kreativitet och semesterdagar. Älva kommer inte ha något höstlov alls vilket barn på förskolan sällan har. Aramis kommer att gå en kurs i filmanimering tre dagar och sedan vara hemma med mig som jobbar och ledig med Micke en dag. Det blir skönt för honom att få en paus från skola, träningar och annat tror jag.

Min plan var att ta Aramis till London detta höstlov men det får vänta.

lon1.jpg

TUI lanserar Sälen

Som jag jobbat med denna kampanj i ett par veckor och så himla bra det blev! Jag är stolt att jobba på ett företag som i kris tänker om och ställer om. Istället för att flyga till Kanarieöarna och Kap Verde flyger vi nu till Sälen hela vintern från sju olika flygplatser i Sverige. Dessutom till det fantastiska priset av tur o retur för 698:- Micke och Aramis planerar redan skidweekend i januari. Kanske kan detta få till och med mig att åka norr ut.

cross-country-skiing-2065439_1280.jpg

Ljudböcker = steg

Jag har hittat tillbaka till mina ljudböcker och promenader igen - så härligt. Jag har nu lyssnat på flera böcker av Liane Moriarty och det hjälper mig att få ihop 15-20 000 steg per dag. Hur är det möjligt kanske någon tänker? Alltid promenad till förskolan och en längre hem, lunchpromenad och så promenad på kvällen. Är jag ensam hemma med barnen väljer jag en längre lunchrunda då jag inte kan gå ut på kvällen. Är jag besatt av steg? Nej men det får mig att komma ut, andas frisk luft, sträcka på rygg och nacke och att räkna steg sporrar mig att gå ut fler gånger per dag.

hostjacka.jpg

Jackor, jackor, jackor

Jag kan inte få nog av jackor. Jag vill ha en härlig täckkappa, en pilé/teddy jacka med luva, en längre skjortkappa och gärna också en snygg lång kappa. Det trista är väl bara att jag mest sitter hemma och jobbar och behöver rimligtvis inte alls så många jackor.

Staycations

På ett sätt vill jag bo på hotell varje helg för att få till någon guldkant på hösten. Men jag vill heller inte boka in något bara för att och jag vill inte bli besviken. Jag vill hitta undangömda pärlor, små boutiquehotell, rum med detaljer och bra temperatur, frukostar som inte består av vanlijyoghurt och cornflakes - ja ni vet det där lilla extra.

hooksherrgard.jpg