Ett besök på Bit 2017 i Milano

En utav anledningarna till att jag och Veera var i Milano förra veckan var Bit 2017. En väldigt stor resemässa som anordnas av Fiera Milano med över tusen utställare från hela världen men fokus låg på Italien.

Mässan var indelad i fyra olika delar; fritid, lyx, träningoch möten/konferens samt tre speciella zoner 2017 för besökare med fokus på mat/dryck, digital teknik och bröllop.

Mässan dominerades självklart av destinationer i Italien och varje region hade en stor yta där du kunde spana runt, plocka med dig information och också boka möten för att få svar på alla personliga frågor. En våning ned fanns världen representerade och där bjöd Israel på disco, USA på country och öl, Dominikanska republiken visade upp dans och det var riktigt feststämning.

Det var första året mässan bjöd in bloggare och de erbjöd en bloggers lounge och speed dating för bloggare mot företagen.

Det var en fantastisk mässa eftersom jag verkligen gillar Italien med endast har besökt Rom och Venedig tidigare. Jag hittade pärlor i Italien som jag verkligen vill åka till, landet erbjuder ju så väldigt mycket och nu drömmer jag om Toscana, Bergamo, Burano, Alberobello och såklart Portofino. Ett jättebra sätt att hitta nya smultronställen och en ny del av världen men den gav mig också svår reslängtan till alla dessa platser jag bara måste nu när jag vet att de finns!