Billiga flygbiljetter till England

Alla som läser den här bloggen vet ju att Manchester har en speciell plats i mitt hjärta. Det är ett utav mina andra hem, det är dit jag återvänder ofta och nu när Zlatan är där verkar även andra har upptäckt tjusningen med staden. 

IMG_0065.JPG

Jag vet att många av er läsare också har en soft spot för England och nu till dagens glada nyhet: 28 april börjar flygbolaget Monarch flyga från Arlanda direkt till Manchester, Birmingham och London till galet bra pris. Jag tittade själv på helg i Manchester i vår och priset hamnade på 550kr tur och retur. Det är verkligen värt att tipsa om!

Och nej detta är inget sponsrat inlägg utan detta vill jag bara dela detta med er för jag själv blev så glad över billiga flygbiljetter men även direktflyg till Birmingham. Jag har vänner som bor där men har dragit mig för att hälsa på då man fått flyga till Köpenhamn och byta alternativt åka tåg från London eller Manchester. Men nu är problemet löst.

IMG_0064.JPG

Så hej Monarch och välkomna till Sverige ni är efterlängtade!

För mer tips till England läs mina London måsten, att åka med yngre barn till London och snart kommer jag skriva ihop mina tips för den perfekta weekendresan till Manchester också samt alla härliga utflykter runt om staden.