Vår söndag


Vilken härlig söndag det blev och vad mycket som hanns med. Vi började med långfrukost, ja det blir ju lätt så när en bebis väcker hela familjen före 06. När hon sedan somnade igen vid 08.30 var vi andra pigga och redo att starta dagen men jag valde att vila lite med henne. Sedan gick vi hem till farfar där jag fick en snabbkurs i redigering av matbilder och andra nyttiga tips.

Efter lunch kände jag att jag behövde ensamtid med Aramis så vi gick till biblioteket och läste en trave böcker i en kuddhörna innan det var var dags för honom att träffa en förskolekompis. Sedan kom min bror över på bullfika, jag hann med en promenad men strålande inramning (se bild ovan) och så vill Aramis prompt bjuda sin morbror på tacomiddag och så fick det bli.

Och det här yrvädret då? Jo hon går nu fast hon inte ens är 11 månader, hon vaknar alldeles för tidigt för sitt eget och andra bästa, är sprudlande glad mest hela tiden, har insett att hon kan skrika högt (riktigt högt) och övar på det varje dag.

En härlig helg lider mot sitt slut, imorgon kör vi måndag igen och jag hoppas på lite mer sommarväder och att SAS piloter tar sitt förnuft till fånga. Och det här med attentatet i USA - världen måste bli snällare!