Prisvärt hotell på Arlanda - Comfort Hotel® Arlanda

Jag älskar att tjuvstarta semestern med övernattning på Arlanda speciellt när jag ska med ett flyg som går tidigt på morgonen. Innan vi skulle resa till Samos förra veckan med flyg 07 på morgonen checkade vi in på ett relativt nytt hotell på Arlanda, Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal ligger ca 5 minuters promenad från terminal 5 och incheckningsdiskarna. Hotellet har ca 500 rum och 13 av dom rummen är XXL-rum med 8(!) bäddar! Vi bodde i ett sånt rum som är hela 64 kvadrat. Det består av två dubbla våningssängar, stor hall med garderob två badrum, soffgrupp och stort matbord med stolar. Utsikten är direkt över kontrolltornet och alla plan som landar på Arlanda.

Inredningen på hotellet är supersnygg, lobbyn är stor och perekt för både jobb och häng. Flera soffgrupper, bord, pingisbord, böcker etc. Deras reception är en barception där du både kan få hjälp men också bli serverad kaffe, öl, snacks och lättare middag.

Hotellet serverar en kall frukostbuffé från 03 på morgonen och den varma frukostbuffén serveras från 05.30. Vi gick och checkade in våra väskor vid 05 och sedan tillbaka till hotellet för att äta frukost. Jag var imponerad att det fanns både overnight oats och chiapudding tillsammans med äggröra, bacon, färsk frukt, bröd, pålägg etc. I restaurangen finns också ett lekrum för barn med spring i benen.

Vid receptionen finns en comfort deli som är öppen dygnet runt. Du beställer och betalar med din telefon - väldigt smidigt.

Vi är supernöjda med vår vistelse på detta hotell, vi alla älskade det stora rummet och det var ljuvligt att slippa gå upp runt 03 för att ta taxi till Arlanda. Att kunna bo 8 personer i ett rum är superlyxigt och blir väldigt prisvärt.

Hett tips att bo här före en tidig flight eller efter en sen!