Veckan som gick - Grekland, podd och sommar

Jo bloggen lever den får bara stå åt sidan ibland. Som när det äntligen går att resa igen och jag fick chansen att två gånger besöka Grekland. Men vad har hänt den här veckan då?

Jag pratar Thailand i Vagabonds podd

För några veckor sedan sågs jag och Per J Andersson för att spela in ett avsnitt av tidningen Vagbonds podd med ämnet Thailand. Och ni vet ju att det är mitt absoluta favoritämne så jag pratade på non-stop. Om allt. Tågresor, snorkling, nationalparker, favoritöar, bästa maten och om Netflix-serien som ger mig ännu mer sug efter Bangok och Thailand. Läs mer och lyssna på 40 minuters Thailands-längt här.


Skolavslutning

Idag slutade Aramis 4:an. Varje år tycker man det är galet när han just var bebis typ. Detta var också andra året covid satte stopp för mingel, sommarsånger och blombuketter till lärarna. Eller det sistnämnda skickades med men jag saknar ändå att få höra Den blomstertid, få tacka lärarna på riktigt och se alla barnens förväntansfulla sommarlovsminer.


Jag drog till Grekland

Jag älskar mitt jobb. Att jobba är bland det bästa jag vet faktiskt. Och inom loppet av tre veckor hann jag med två Greklandsresor som var helt fantastiska båda två. Först Rhodos och sedan Samos. Båda grekiska öar men så otroligt olika. Jag kommer skriva mer om dessa öar och vad du bör se och göra men just nu räcker det med att säga - Grekland är öppet och det är lika ljuvligt som alltid. Herregud vad jag saknat att resa men nu ni känner jag det - det vänder!

Sommarvärmen

Det här med att det varit 26 grader i Stockholm i några dagar är helt fantastiskt! Jag älskar det, jag njuter av de ljusa kvällarna, doften av syren och att ha bara ben. Låt resten av sommaren bli exakt lika härlig.


Sandaljakt

Ja det kan låta banalt men var var var hittar jag snygga sandaler som man också kan gå längre sträckor i utan att få skoskav? Är Birkenstock det enda alternativet? Tipsa mig!

1578585358_md1.jpg