Skönhetsprodukter jag inte kan leva utan just nu

Nej det hör inte till vanligheterna att jag bloggar om detta men dessa produkter är för bra för att inte dela med er! Jag ger er mina 5 bästa tips denna vår.

Kéraste Blond Masque Ultra Violet

Silvershampoo i all ära men jag har faktiskt aldrig hittat något som faktiskt ger snygg färg och skonar håret. Men Kéraste Blond-serien är magisk. Jag använder shampoo Keraste Blond Absolu Bain (maxat med hyaluronsyra) och så denna galet bra hårmask ca en gång i veckan. Ha i den i 5 minuter och alla gula toner försvinner samtidigt som det bygger upp ditt hår och ger näring!. Värt varenda krona!

Kerastase-Blond-Absolu-Masque-Ultra-Violet-200ml.jpg

Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream

Världens bästa guldkräm som har flera användningsområden. Blanda i en klick i din foundation för lyster, ta en klick på kindben för extra glow

1061120_1.jpg



Löwengrip Good To Go Light Dry Shampoo

Jag bävar för att denna ska försvinna ur sortimentet nu när Blondinbella sålt av Löwengrip. Detta är by far det bästa torrshampoot jag haft och jag älskar att det luktar kolaremmar (för dig som inte gillar det finns också äppeldoft). Håret får en galen volym och det blir lite som saltvatteneffekt!

98320_c1c1.jpg


Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Ögonbrynsprodukt som sopar banan med alla andra. Det är en gele/kräm som du använder en ögonbrynspensel till och nej den kladdar inte alls. Det är liksom en torr konsistens som ger perfekt resultat som sitter hela dagen. Jag använder färgen taupe som är helt rätt nyans för en blondin.

abh_dipbrow_pomade_Blonde.jpg



Skin Treat Anti-Blemish Body Treatment

Bästa rengöringen om du som jag ibland får finnar på rygg/nacke. Jag märker detta extra tydligt när jag tränar. Balanserar hudens naturliga oljor, torkar inte ut och räcker en evighet!

Screenshot_2020-04-28 Anti-Blemish Body Treatment - SKIN TREAT - KICKS.png