5 saker som gjort mig glad

Paket från resebloggare

VI var några resebloggare som gick ihop och skickade uppmuntrade paket till varandra. Jag fick ett sånt fint paket av Maria med ett helt kit till att fixa mitt eget afternoon tea nu när jag inte jag inte kan resa till England. Mix till scones, små marmeladburkar, tea cakes, shortbread och en flaska bubbel. Så fint och jag blev så orimligt glad i dessa deppiga tider.

Adjustments.jpeg

Vårväder

Tänk om detta hänt i oktober och man hade haft en kall, mörk vinter framför sig. Nu är det ändå vår på ingång, ljuset är tillbaka, idag har det varit 14 härliga grader, tulpaner och påskliljor blommar och för varje dag kommer vi närmare sommar.

Adjustments.jpeg

Tid

Kanske aldrig i mitt vuxna liv har jag haft denna tid. Nu jobbar jag 60% och efter påsk kommer jag att jobba 40%. Det betyder att jag kommer att ha tid för annat än jobb samt hämtning/lämning. Jag kommer ha tid för långpromenader, ta tag i träning, den här bloggen, ge mina barn kortare dagar på förskola/fritids och mycket annat.

Stockholm

Stockholm är fantastiskt. Och nu kommer jag ha tid att utforska varenda hörn. Jag tänker promenader på Djurgården, upptäcka gömda gator i andra stadsdelar än Södermalm, se söder om söder och min cykel kommer att gå varm i vår kan jag lova. Körsbärsträd blommar, uteserveringar öppnas och jag kommer jobba mycket med principen gräv där du står.

2D835226-CF1A-4D53-8CB6-A7DDCF6FAD26.jpeg

Det kunde varit värre

För det kunde det faktiskt. Vi kunde bo i ett land där vi var instängda och där 900 personer dör om dagen och just därför tycker jag verkligen alla borde ta sitt ansvar. Jag struntar helt i om du är frisk för du kanske bär symptom som du inte vet om och sedan smittar någon som faktiskt kommer att dö. Jag tyckte kanske att kungens tal var sådär men han sa en sak som vi alla borde tänka på just nu. Tänkte jag på mina medmänniskor eller satte jag mig själv i första rummet.

Så nu kämpar vi igenom påsk på hemmaplan!