Tankar i december

Det är två veckor till jul och kanske har tiden aldrig gått så fort. Jag kommer knappt fram till jobbet förrän jag ska hem igen och så vips är det helg igen. Detta är vad som hänt den senaste veckan.

Jobb. Såklart. Det är en utav de mest hektiska perioderna inom resebranschen. Jag roddar en stor kampanj, det är en miljon saker att komma ihåg på en nordisk nivå. Och ja det är superkul men det ska också bli skönt med lite julledigt.

Bloggvärlden. Fina resebloggare har uppmärksammat mig vilket jag alltid blir så himla glad över. Annika aka Resfredag listar 2019 års vinnare i resebranschen och jag listas som årets instagrammare. Fint!

Bloggen Resa medvetet har en serie nu i december om turismspaning och här spanar jag om förändringar i resebranschen.

IMG_5358.jpeg

England. Jag var i England torsdag-söndag förra veckan. Det är en ynnest att ha vänner som jag kan häsla på när jag vill bo en av de finaste platserna i England, nämligen Cheshire. Julmarknad i England, skvallertidningar, varm choklad och dessutom fick jag en hel dag i vackra York. Så mysig helg!

C0991380-C81E-4CF3-BA33-7C5DCDAEB19D.jpeg

Julklappar. Jag har lovat mig själv att inte panikhandla den 23e. Och hittills tycker jag ändå att det går ganska bra. Aramis vill ha spel till sitt tv-spel och lego. Älva vill ha allt med Frost och glitter. Så jag har nätshoppat det mesta till barnen, barnens kusiner etc men nu är det ju det svåra kvar. De vuxna.

Vinterresa. Ja jag vet det är verkligen ett lyxproblem att inte kunna bestämma vart man vill åka. Jag tänkte ta med mig Älva någonstans ett par veckor i vinter men kan inte bestämma vart. Thailand var såklart dit jag tänkte på först men vore kul att se något nytt. Koh Lanta har jag gjort några år och också öarna omkring och jo jag vet också att det är jättebra. Älskar ju också Bangkok men tror Älva kommer tröttna. Rekade också Dominikanska Republiken och Mexiko men det blir dyrare och jag är också rädd att det blir för mycket instängd resort. Ja ni hör - snart ska beslut fattas om jag kommer ur detta velande.

IMG_9997.jpeg