Min helg i bilder

Den här helgen går kanske inte till historien som den bästa men nya, friska tag snart hoppas jag. Fredagen var nämligen fin med jobbföreläsning och lunch med vyn på bilden här under.

IMG_6519.JPG

Sedan satte jag mig på Johan Nyström på Hantverkargatan och jobbade. Jag älskar det stället! SOm gjort för att jobba på och ur högtalarna gick hela min ungdom i repris;  Oasis, Blur, The Verve, Radiohead och ni vet sån där bra musik som inte görs längre.

IMG_6521.JPG

Sedan åkte jag till sjöstaden och hämtade barn på förskolan, gick hem, njöt av fredagsmiddag och ett avsnitt av Farang innan jag somnade tidigt med huvudvärk.

FullSizeRender.jpg

På lördagen vaknade jag med en dunderförkylning. Micke skulle iväg och jobba så det var jag, två barn och en sjuk kropp. Redan vid 07 pärlade vi hundar.

FullSizeRender.jpg

Och vid 9 åt vi croissanter i lekparken.

FullSizeRender.jpg

Sedan gick vi till Sickla för att shoppa vårkläder och äta lunch. De där kläderna gick det så där men men vi hittade Sicklas nya lekrum som roade 1-åringen väldigt mycket mer än shopping.

FullSizeRender.jpg

Efter lunch åkte vi hem och Älva sov, jag vilade och Aramis läste Bamse. Efter vilan serverade jag smoothies fullproppade med vitaminer till mellanmål.

FullSizeRender.jpg

Vi gick till biblioteket för att leta nya böcker till Aramis och för att rasta Älva.

FullSizeRender.jpg

Och så tog vi en promenad hem till våra vänner som bjöd på lördagsmiddag och leksällskap.

FullSizeRender.jpg

När vi kom hem somnade barnen ganska snabbt och jag orkade verkligen inte ens kolla åt varken dator eller bok. Jag slog på Orange is the New Black men somnade en halvtimme in i första programmet.

FullSizeRender.jpg

Så blev det söndag och Micke tog med sig Aramis på jobbet. Min förkylning var varken sämre eller bättre och jag fortsatte snyta mig var femte minut. Jag och Älva tog ett långt skumbad och gick sedan ut i solen. Fint var det men iskallt. Lite lekpark och gunga och så lunch och vila för både hon och mig.

FullSizeRender.jpg

På eftermiddagen försökte jag städa och röja men Älva klättrade på vägarna och deklarerade mer än en gång att hon ville gå. Så jag släppte ut henne och hon gick, gick och gick tills hon kom till en stor och härlig gunga.

FullSizeRender.jpg

Jag njöt av sol och i lä var det riktigt skönt. Min mamma mötte upp oss i lekparken, vi köpte kardemummabullar och så gick vi hem för kaffe och bulle. Resten av söndagen stannade vi inna, kollade på Pippi, staplade klossar och åt köttbullar till middag.

FullSizeRender.jpg

Och nu hinkar jag massvis av detta ingefärspulver jag alltid köper med mig hem från Thialnd och hoppas att det är nu det vänder. Någon brasa blev det inte, Älva sover, Aramis ville hellre gå och lägga sig och jag är tacksam att jag slapp.

Himla deppig helg men jag fick vara med mina fina barn, jag har tagit det väldigt lugnt och imorgon ska vi på utflykt hoppas jag!