En träff med resebloggare

För en vecka sedan frågade Daniel lite spontant i vår fb-grupp om någon ville ta en öl nästa måndag när han var i Stockholm på jobb. Fem timmar senare hade ett event skapats, 15 personer hade tackat ja, Christian bjöd hem alla till sig och Foodora stod för maten. Sa jag att jag älskar att hänga med driftiga resebloggare?

Våningen fylldes med fantastiska personer, vi pratade resor, resor och resor och det är verkligen som att umgås med ett gäng kompisar men känt väldigt länge.

Foodora kom och levererade mat från Panic Supper - ljuvliga skålar med vietnamesisk mat som smakade underbart. Till efterrätt hade Annelie bakat en chokladkaka som var försvinnande god och till allt detta dracks det såklart rosa bubbel.

Daniel som var den som faktiskt var den som fick oss att ha denna lilla tillställning höll ett fint tal och ja vad säger man. Älska att umgås med likasinnade!

Förutom de som redan är nämnda (och länkade i texten) var Lisa där och Lina, Ämma, Annika, Helena och Peter, Lena, Jeanette, Lola, Katarina, Sofia, Anna och Cathinka. Och nu hoppas jag att jag inte gömt någon - i så fall förlåt!