Tävling - designa ditt eget mobilskal

Jag har levt utan ett mobilskal i över ett år. Varje gång jag tappat den i golvet har jag tänkt att jag verkligen måste skaffa ett skal och nu har jag äntligen fixat det. Och inte vilket skal som helst utan ett jättefint och personligt skal. Jag fick i samarbete med The Mobile Store testa deras tjänst Designa ditt eget mobilskal.

Först väljer du vilken telefon du har och sen är det bara att köra igång. Du kan välja att ha en bild/mönster över hela skalet eller dela upp det i mindre rutor. 

Så här ser det ut i designverktyget, inga konstigheter att förstå. Det finns mönster, bilder, motiv, olika texter och du väljer själv färg, typsnitt etc


Jag valde att använda mig av deras instagramtjänst och designa ett skal med mina instagrambilder. 12 små instagrambilder fick plats på min Iphone 5S och jag valde bilder från mina olika resor - såklart.



Och hur fint blev det inte? Det är bilder från Småland, Warzawa, Hong Kong, Thailand, Chicago, Grekland, Vietnam och Marocko. Så fint att titta på och drömma sig tillbaka till och dessutom får nu min telefon vara hel ett tag till. Extra plus för riktigt snabb leverans!

Jag tävlar nu ut ett eget designat skal, valfri modell, till en utav mina läsare. För att tävla svara du bara på frågan i kommentarsfältet. Tävlingen avslutas på söndag den 19/6 klockan 23.00

Tävlingsfråga: Berätta var i Sverige sommaren är som bäst och varför.

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

I samarbete med The Mobile Store.se 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är Linn