Sista dagen på förskolan

Nu tar vi sommarlov! Aramis har sagt hej då till förskolan för sista gången och nu väntar åtta härliga veckor av ledighet innan han börjar förskoleklass. Min lilla plutt! Om en vecka blir han 6 år och i helgen blir det förskolekalas innan alla lämnar stan för sommaren.


Och den här lilla personen har hunnit bli 11 månader, hon inte bara går utan nästan springer fram och är sprudlande glad för det mesta. Hon har också åtta veckors ledighet innan inskolningen på förskolan  börjar - för övrigt samma som Aramis gått på. Därför var det inte så sentimentalt idag när vi sa hej då till personal och förskola, hade det inte varit för Älva hade jag nog stått med tårar i ögonen.


Idag har vi njutit av vår sista ensamma föräldralediga dag Älva och jag. Lunch i Liljeholmen, handlat inför midsommar, spanat in lite rea, njutit av sommarvärmen i sjöstaden och fixat Aramis födelsedagspresent.

Imorgon hoppas vi regnet håller sig borta för då åker vi till våra kompisars lantställe för att fira midsommar med två andra barnfamiljer. Smörrebröd, mojitos, jordgubbstårta och traditionellt firande står på schemat och som det ser ut nu ska det bli sommarvarmt i Stockholm.