Tävla och vinn en guidebok till London

Ingen har väl missat att en utav mina favoritstäder i Europa stavas London. Staden som varit mitt hem i omgångar, staden jag ofta återvänder till och staden som alltid har mer att ge. Här kan du till exempel läsa mina 12 bästa London-tips och för att inte missa något av mitt London finns kategorin London här. 

En person som har stenkoll på London är Jon Pelling som bott i staden sedan 2006. Han jobbar som kommunikationsansvarig på Sveriges ambassad i London och har skrivit boken Mitt London. En helt förträffligt bok som utgår från Londons olika stadsdelar. Han listar sevärdheter, matställen, nöjen, shopping, fika och vad du inte bör missa.

I samarbete med Svenska Resebloggar och Adlibris tävlar jag nu ut ett exemplar av just denna bok. Perfekt till julshopping i London, när du möter våren iEnglands huvudstad eller till den där tjejhelgen ni ska göra. Läs mer om boken här

Så här tävlar du; 

1. Berätta vilken del av London som är din absoluta favorit och varför. Har du inte varit i London så berätta varför du vill åka dit.

2. Gilla min blogg på facebook - det gör du här . (Har du inte facebook så hoppa över detta.)

Sista dagen att tävla är 22 november.

Tips:

Hos Svenska Resebloggar kan du tävla om böcker till flera storstäder!