Vårt första möte med Warszawa

Igår före 09 flög vi in över ett molnfritt Warszawa. Sommaren har anlänt till staden och flygningen på 1,5 timme var alldeles lagom. Vi flög med LOT som flyger redan klockan 07 från Arlanda så du anländer Polen och Warszawa när staden vaknar.

Vi blev upphämtade av Konrad från WPT 1313 i denna fantastiska taxibil. Konrad visade oss hur man slår igen en bildörr ordentligt och bjöd på munkar i sin gula taxi.

WPT 1313 erbjuder olika sightseeingturer i retrobilar i Warzawa, de kan också ta dig med på barrunda.

Konrad tog med oss in till staden där två Fiat 126 väntade till vårt förfogande.

Annika och Sofia valde den ljusblå för en runda runt stan.

Och jag som vägrar köra hoppade in med Katarina och Konrad. Ja, det får plats tre i denna lilla bil, finns det hjärterum så finns det stjärterum. Katarina rattade Fiaten som hon aldrig gjort annat och jag njöt i passagerarsätet. Turister stannade, vinkade och tittade på de gulliga bilarna när vi körde runt. Vårt första möte med staden - grymt!

Sedan vinkade vi hej då till Konrad och begav oss till våra hotell för incheckning innan det var dags för segway och foodtour men det får ni läsa om senare. Nu väntar nämligen en till sommardag i Polens huvudstad och vi ska göra stan, gå på museum, åka tur på floden och njuta av solen.