På Gondolens tak med Spot & Tell och Kronfågel

Bloggeventet igår kväll med Spot and Tell och Kronfågel kan sammanfattas med hur bra som helst. Uppe på Gondolens tak grillade vi kyckling på ölburkar, fick lära oss om kryddblandningar, drack bubbel, njöt av en sol som kom fram, minihamburgare smälte i munnen och efterrätten ska vi inte ens tala om. Rabarberkolakräm, vaniljkräm, jordgubbssorbet och färska jordgubbar.
Många fina bloggerskor var där och jag hade turen att få Alfva, Britta och Karin till bordet.


Kvällens kock var som vanligt den grymma Magnus Albrektsson som visade flugan från USA, beer can chicken. Man har ca en halv ölburk med öl som man sedan fyller med de kryddor man gillar. Gnid även in kyckling med kryddblandning och placera den sedan på ölburken. Själva grillmomentet sker under lock och med kol endast på sidorna av grillen och kycklingen ståendes i mitten - grilltid ca 1,5 timme. 

Vi fick också prova Kronfågels nya smak till sommaren - chipotle - och jag som redan är tokig i det kan bara ge den två tummar upp.


Hela dagen hade haft en grå inramning med regn som hängde i luften men ju längre kvällen gick desto klarare blev himlen och utsikten från Gondolen är ju i något i särklass.

Som vanligt fenomenalt anordnat av Spot & Tell, tack för att jag fick komma och tack Kronfågel och Indiska för tunga goodiebags!