lördag, april 30, 2011

sova hela natten

Vet ni, natten mellan onsdag och torsdag så hände det - Aramis sov en hel natt! Han somnade 20:30 och vaknade 06:15 och sa inte så mycket som ett pip däremellan. (Kan erkänna att jag vid 03 stod över hans säng i vild panik, inte hörde några andetag, lyfta upp honom, trodde han kvävts, väckte Micke, hörde små andetag och lät honom sova vidare.) Jag vet dock inte vad som var det vinnande konceptet; var det sol och bad, att han fick massor av frisk luft, att vi lät han äta vuxenmat och struntade i alla matregler a la BVC, att det var riktigt mörkt i rummet eller alla nya intryck - eller kände han bara att det var dags att inte vara bebis längre, han är ju snart 10 månader? Jag vet inte, men nu vet jag att han kan och att han inte behöver mat på natten och det betyder mycket i min värld!

3 kommentarer:

Sara den rara sa...

Ni verkar ha haft en härlig semester! Är det något som du kan tipsa om som man inte tänkt på? Vi åker ju till Turkiet i juni. Och du, hur gjorde ni med maten? Ser att du skrivit att ni struntat i matregler? :)

Towe sa...

Sara: jag tipsar om att boka extra benutrymme på planet! Ta med blöjor så det räcker för det är svindyrt utomlands. Vi hade med oss en del burkmat men de gick inte åt då vi lät A äta ganska mycket från buffén (all inclusive) som vi åt. Han fick äta köttbullar, ris, ärtor, vindruvor, vitt bröd, köttfärsås, couscous, avocado, apelsin, gurka, potatis, melon, kiwi, banan, yoghurt, pannkaka, ägg etc Det var kanon att han kunde sitta själv och kladda/peta/äta med små bitar av maten då det höll honom sysselsatt ett bra tag med vi åt :)

Anonym sa...

Där satt den!/Linda

 photo envye.jpg
envye blogger theme