söndag, april 24, 2011

Cypern dag 1 och 2

I fredags morse klockan 07 lyfte vårt plan mot Cypern. Jag var lite orolig för att flyga md bebis men det gick hur bra som helst. Aramis däckade i lite över en timme i sin flygsäng (ibland är det bra att gå upp 03:30) och resten av tiden lekte han på golvet, åt mat och var på mycket bra humör.
När vi landade regnade det och det var bara 17 grader ute men redan nästa dag sken solen från en klarblå himmel, det är runt 26 grader och helt perfekt.
Jag och Aramis kollar in solnedgången över Medelhavet.
Vi bor på Sandy Bay, Sunwing Resort och det kan inte finnas ett mer barnvänligare alternativ. Vårt rum har spjälsäng, barnstol, babysitter, bumbo, micro, skötbord och uteplats med grind på markplan. Vi har dessutom all inclusive så en och annan glass blir det.
Ergon som jag budade hem på ebay är ett utav våra bästa köp, känns knappt att man har den på sig och Aramis älskar den.
Medelhavet har jag inte vågat mig i än, har hållit till vid poolerna, men lovar att jag ska testa badtemperaturen innan vi åker hem även om stranden känns sådär.
Frukostbuffén är grym med massor av frukt.
Vi är här med min bror och mina föräldrar vilket är en win win situation då de får hänga med Aramis och jag och Micke får tid att läsa böcker, träna och chilla.
Bröd i överflöd.
Och jag älskar att vara tillbaka i sommaren med blommor, sol, ljummen temperatur, havslukt och tunnare kläder. Aramis är minst lika glad, han älskar att bada och krypa runt i gräset. Det är ju så här det ska vara!
Som ni märker blir det inte uppdatering varje dag då det bara finns dyrt wifi i lobbyn här men en och annan uppdatering lovar jag innan vi reser tillbaka mot Stockholm på fredag.

5 kommentarer:

J sa...

Underbart! Och, åh, vad glad jag blir att jag hjälpte till att pracka på dig Ergon nu när ni också gillade den :).

Anna sa...

Det ser HELT LJUVLIGT ut! Lyckos er! :)

Kram Anna!

Malin sa...

Skönt ni verkar ha det! Superbra med barnvänligt hotell! :) vi har ju bokat resa till Sicilien i sommar och vi vet inte änns om vi får en spjälsäng till Wilmer. :) hoppas ni kan njuta ordentligt!

Towe sa...

J. 10000 tack för att du rådde mig till en ergo!
anna: :)
Malin: åh låter ljuvligt. spjälsäng hade vi klarat oss utan då A lika gärna sover hos oss men utan resevagn o ergo hade det varit kört!

Anonym sa...

Hmm іt appearѕ like уοur
site ate my first сommеnt (іt waѕ еxtremеly long) ѕo I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm
thorοughly enϳoying youг blοg.
I as wеll am an aspiгing blog wгitеr
but I'm still new to the whole thing. Do you have any recommendations for rookie blog writers? I'd ԁefinitеly apргeciate
it.

Feel frеe to surf to mу web blog; refinance home mortgage

 photo envye.jpg
envye blogger theme