tisdag, februari 15, 2011

Vågade mig ut

Vi vågade oss ut i det svinkalla vädret, först var vi till Sickla där Aramis fick en hjärtformad ballong av två (vuxna!) kvinnor i prickiga klänningar som hyllade Alla Hjärtans Dag. Jag hoppas de hade bra timlön.
Sen gick vi till ÖF och det vackert ute, det var det! ÖF är min räddare i nöden kan man säga, Aramis får leka av sig med äldre barn och jag får prata med andra vuxna och pusta ut en stund. Och den nyanställda kvinnan som har hand om det hela är underbar!
Sedan var det datenight. Detta berodde inte på att det var Valentine´s Day utan att farmor och farfar ville hänga lite med Aramis så jag och Micke gick och tog en drink. Jag drack en varm kaffedrink med kaffe, kahlua, grädde, skummad mjölk och någon alkohol som gjorde att drinken smakade romerska bågar - love it! Sen gick vi hem, la Aramis, kollade på klass 9A och Dom Kallar oss Artister där Annika Norlin och jag hyllade samma band. Gud vad jag älskar den kvinnan!

3 kommentarer:

J sa...

Åh, jag knäppte över till Annika alldeles för sent men de få minutrarna jag såg var ljuvliga!

Malin sa...

Jag funderade också på att gå till ÖF igår, men sen blev jag lite lat och orkade inte frysa. :( Men kul att den nya är bra! :)

Towe sa...

J: ja du måste kolla in det på Play!
Malin: jaså :) Hör av dig nästa gång ni ska dit!

 photo envye.jpg
envye blogger theme