tisdag, februari 15, 2011

kakfat

Fråga två för dagen; Någon som vet var man kan köpa ett vitt kakfat i två eller tre våningar? (Och nej, jag kommer inte göra något själv med tallrikar etc...)

10 kommentarer:

J sa...

Chili! Och Lagerhaus. Tror att jag har ett från varje ställe. Och Åhléns kan också ha :).

Anna sa...

Indiska har iaf haft tidigare, vita med en liten "spetskant" i två våningar.

Kram!

Towe sa...

Chili ska jag genast kolla in. Lagerhaus o Indiska har jag scannat utan resultat..

Marie & Tilda sa...

Jag har ett i 3 plan från Åhléns i lite modernare stil (utan spetskant). Dock några år gammalt.

Towe sa...

Ja Åhlens hade jättefina före jul men nu har de bara fula som ser ut som korgar..

Anonym sa...

Lät jätte jobbigt göra själv =)jag gillar ju blanda nytt å nött...har du kollat andra hand/auktion../Elin,O

Camilla sa...

Ikea har ett i tre våningar med klarglas.

Carolina(acarolinas) sa...

Lagerhaus, Village och Indiska har dom allra vackraste!

Anonym sa...

Jag gillar ju att ge PR för vår lilla småstad så jag tipsar dig (eller din mamma..) att gå in på Nytt & Nött i stan. Såg iaf två modeller där nu i veckan, såg tyvärr inte priset men det brukar inte vara så dyrt där. Tror att du kan kolla på nätet, har för mig att hon säljer online. / Maria F

Alla kan sy sa...

Visst är det en bra idé! Och det är verkligen busenkelt att göra själv, ifall du skulle fundera en gång till :) Själv gör jag det med färdiga kakfatsstativ, och har även sådana stativ till salu på min blogg för den som är intresserad. http://allakansy.blogspot.se/2012/09/alla-kan-goratillverka-egna-kakfat....
Vill man prova även en sådan variant, kostar dem jag har hemma 60 kr/st inklusive porto inom Sverige.

 photo envye.jpg
envye blogger theme