lördag, augusti 29, 2009

it hit us


I torsdags kväll var jag själv hemma, ovädret drog in, tänkte att jag skulle filma lite och pang så slog blixten ned i vårt hus.. Som ni ser på filminlägget blev jag skakad i alla bemärkelser. Nu har jag inget internet, ingen tv eller telefon och receptionen säger att det ska snart vara fixat. Snart kan betyda allt mellan 1-7 dagar har jag lärt mig...

4 kommentarer:

Ullis Gullis sa...

men d va värstans va d regnar hos dej... hoppas solen kommer snart annars får du väl simhud mellan tårna....har ju sett att flip flop e d som gäller då d regnar..hihi

Towis sa...

jag vet, inte en dag utan ett rejält skyfall men solen lyser iallafall mellan skurarna:)

Anonym sa...

uhu va läskigt!

// i.

Towis sa...

ida: något, jag kastade mig in..

 photo envye.jpg
envye blogger theme