söndag, augusti 30, 2009

cafétips - coffee alley
Många av mina helger börjar på detta café. Det heter Coffee Alley, ligger på sukhumvit 16 (alldeles i början) och har fritt wifi. Lägg också till vita korgmöbler, en grönskande trädgård, latte, morotskaka, våfflor och skön jazzmusik så vet ni varför jag väljer detta ställe. Mer själ än au bon pain, billigare än Starbucks och väldigt, väldigt lugnt. En latte kostar 70 bath, det är samma pris för morotskakan och personalen vet vad service är!

4 kommentarer:

Ullis Gullis sa...

mums med morotskaka!!!

Towis sa...

ullis: o ja den var suverän!

Anonym sa...

Riktigt såhär såg ju inte det Bkk ut som jag besökte.. Måste helt enkelt tillbaka och spana in ditt Bkk nån dag Towis :)

Saknar dig!

Kram i.

Towis sa...

ida: tycker jag verkligen min sockertopp :D

 photo envye.jpg
envye blogger theme