onsdag, maj 20, 2009

svenskt var det här!

Denna vecka är så stressig att jag inte hinner med något utav det jag vill och sitter på skolan hela dagarna. Det ska skrivas exams, rätta dem, portfolios ska fixas, reports ska skrivas och betyg ska sättas. Men nu är det bara tre veckor till sommarlovet!

Jag har blivit svensk igen i ett par dagar och jag har njuter. I måndags var jag på svensk bio mitt i Bangkok och såg Låt den rätte komma in - riktigt bra. I tisdags var jag, Micke, Kristin o Erik på Stable Lodge och åt köttbullar med gräddsås och lingonsylt-perfekt lagat. Och nu snart befinner sig Micke på IKEA i Singapore och jag hoppas han kommer hem med en ost och senapssill!

Japanfakta: Toaletterna i Japan har en display på väggen. Där får man välja rätt knapp för vad man önskar; spolning, stjärtvärme, musik, stjärtdusch, porlande vattenljud för att maskera att du inte bara kissar och odör som absorberar dålig lukt.

3 kommentarer:

Mz.olsson sa...

Åh, jag tyckte också om Låt den rätte komma in! Fast boken var ännu bättre, som de ju ofta är...
Vilken grej om toaletterna i Japan!! Undrar om det kommer att hitta västerut??

Karin sa...

Sån toa har vi här i sjöstan också! på sushin vid observatorium :o)

towis sa...

Mz Olsson: det får vi hoppas :)
Karin: såklart det var på sushin !

 photo envye.jpg
envye blogger theme