lördag, maj 30, 2009

ljuset

Detta är min första sommar som jag spendera i Thailand. Jag har varit här i flera omgångar men aldrig i juli-augusti. Det ska bli intressant och jag hoppas det inte kommer regna så mycket som jag befarar. Tur att jag har min Japanresa som räddar mig om det skulle bli för mycket översvämningar. Men jag saknar det svenska sommarljuset.

3 kommentarer:

Jannis sa...

Det blir nästan inte mörkt längre. Ett par timmar varje natt bara. Jag tycker skymningsljuset är mysigt. Dessutom ska vi nästan få bangkok värme här imorn :D. Notera att jag skrev "nästan"

Kimzon sa...

Mmm det är ngt magiskt m svenska sommaren.. bjuder på lite skymnings/midnattsljus över stan på min blogg - å massa annat förstås. http://kimzon.blogspot.com/2009/05/sommarnatt-i-stan.html
Kram gumsan!

towis sa...

ni frestar mig gott folk! Jannis think twice om att lämna Sverige mitt i sommaren för ett regnigt Bkk.

 photo envye.jpg
envye blogger theme