lördag, mars 07, 2009

shopaholic
Jag älskar Shopaholic böckerna om Rebecca Blomwood i London. Att läsa böckerna är som att frossa i Prada, Gucci, kreditkort, Bond Street och allt där till, så varför har de spelat in filmen i New York? Jag var och kollade på filmen idag efter jag hade varit hos Peachy. Jag var nästan ensam i en stor biasalong 12:30 på en lördag, med en stor bunke sockrade popcorn till lunch. Filmen på minner om The Devil Wears Prada, en del outfit är galet snygga och bröllopsscenen är gråtsäker. Men det är för mycket som inte stämmer med boken, för mycket galna färgglada kreationer och inte rätt skådespelarska för Rebecca. Sevärd ja, men läs hellre böckerna. Imorgon ska jag se Slumdog Millonarie och förväntningarna är skyhöga!

2 kommentarer:

Ullis Gullis sa...

jag försökte att se filmen igår men det gick inte. den var inte alls så skoj som böckerna. kanske kan det bero lite på att jag inte är så förtjust i huvudrollsinnehavarinnan..

towis sa...

håller med dig i val av skådespelerska.. hon är inte Rebecca och nej den kan inte mätas med böckerna direkt..

 photo envye.jpg
envye blogger theme