söndag, mars 29, 2009

lyx weekend

Helgen har varit upplyftande, utvilande och gått i flärd och lyx. Då min egna webshop Queenpeach fyllde 1 år bokade jag in mig och min bild/budget expert i en executive suite på vån 23 i detta hotell som har 24 våningar.

I badrummet väntade en elefant, eller som vi säger här i Bangkok, en chang.























Efter incheckning vid 15 var det bara att bege sig till vån 24 och The Executive Club Lounge där endast ett fåtal hotellgäster var välkomna. Vi njöt av afternoon tea/coffee och läste tidningar.














Vid 17 invigdes jacuzzin.














Vid 18 tittade vi på solnedgången från vån 24, njöt av gratis snittar och gratis vin och kände att det är ju såhär det ska vara.

Väl tillbaka i sviten kom en snäll tant och ringde på och frågade om hon kunde hjälpa till med något och fyllde även på vår ishink så vi kunde skåla in Queenpeach 1 år.






















Kvällen avslutades på jazzklubb med bra musik och god kyckling.

Jag sov i fluffigt täcke, kolsvart rum och perfekt ac miljö. Njöt sedan av Bangkok Post som levererades till vår dörr och så frukosten. Amazing. Nygräddade våfflor, cocopops, kaffe, potatis, oliver och fetaost - det kan nog inte bli bättre. Det fanns till och med en stor sk julskinka so man kunde ge sig i slag med om man ville.














Vi spenderades dagen i poolen och i en solstol på våning 5.














Micke fastande under ett vattenfall men kom loss. Sedan checkade vi ut, åkte till Central World för lite shopping och så var det söndagkväll. Bästa helgen på länge och nu är det bara två veckor till Songkran semester!

3 kommentarer:

Jannis sa...

Låter som en härlig helg!

Det är väl en av priviliegerna av att vara bosatt i Bangkok, att semestern alltid är nära tillhands.

Anonym sa...

Åh vilken underbar helg!
Det var ni och Queenpeach värda :)

Kram
ida

towis sa...

ida: eller hur, det var vi verkligen :)

 photo envye.jpg
envye blogger theme