lördag, mars 21, 2009

efter regn kommer sol


Lördag klockan 12:00. regnet står som spön i backen och det regnar så häftigt att palmblad bryts av.

Lördag klockan 15:00. Klarblå himmel och solsken. Här i Bangkok går det undan. Annars har jag en lugn lördag i sängen då jag fått feber, något jag aldrig har. Natten spenderades frysandes under två filtar och nu känns det som varje ben i hela min kropp gör ont. Jag tror Persikan har smittat mig för igår när jag var där hade hon hög feber och somnade på min mage i 1,5 timme... Men jag har inte tid med detta; det är ju helg och Bangkok Fashion Week!

3 kommentarer:

Jannis sa...

Läser både din och din pojkväns blogg. Hur kul läsning som helst. Flyttar själv ner till Bangkok i höst för att plugga i fyra år så jag drömmer mig bort än så länge genom att läsa er andras Bangkok och Thailandsbloggar.

Karin.. =) sa...

Krya på dig!!
Gillade ditt inlägg om våren. Den kommer så sakteliga här hemma. Men det går trögt.. Är väl 3-5 grader varmt, snålt med sol och snön smälter sååååå sakta. Har endel kvar. *suck* Men snaaart så kommer väl den riktiga våren hit också.
Hoppas du friskar på dig coh får en trevlig helg iaf!

towis sa...

Janis:kul att du hittat hit, 4 år, oj oj ;)
Karin: tack! mår fortfarande inget vidare men väntar ut det:)

 photo envye.jpg
envye blogger theme